Rólunk

0% MŰANYAG, 100% SZÍV!


Organikus viselet, divat, használati tárgyak a környezetünkben.

Hírlevél

ELEGED VAN A MŰANYAGBÓL?


Mindennapi életünk során egyre több kártékony anyagnak, vegyszernek vagyunk kitéve, jelentősen veszélyeztetve ezzel magunk, és szeretteink egészségét!

Az Organikus Viselet Blog olyan ruhákat, háztartási-, használati eszközöket és ezekkel kapcsolatos témákat fog bemutatni, amelyek az organikus, természetes életmódot támogatják!

Ha szeretnél cikkeinkről, aktualitásainkról kényelmesen, emailben értesülni, iratkozz fel hírlevél listánkra!


A *csilaggal jelölt mezőket szükséges kitölteni

Lájkolj minket!

Friss topikok

Láb akupresszúra

2011.09.15. 12:31 - organikusviselet

Címkék: egészség harmónia lab akupresszura meridianok életernergia

organikus talpAz akupresszúra egy valódi tudomány ami ősi megfigyeléseken alapszik. Ez a gyógymód a testünk akupunktúrás csatornáiban folyó energia elakadásait, blokkolódásait szünteti meg egy speciális masszás segítségével.

Amikor a meridiánokban az energia gondtalanul tud áramlani akkor egészségesek vagyunk. Azonban ha valahol valamiért pang, vagy alacsonyabb az energia áramlás, idővel betegség léphet fel. Az energiaáramásban fellépő zavaroknak rengeteg oka lehet, például a mozgásszegény életmód, pszihés túlterheltség, stressz, érzelmi traumák.

Az egyensúly helyreállításában az akupresszura nagyban tud segíteni. Az akupresszurás masszázs során az bőr alatt húzódó meridiánok egy-egy pontban való nyomása vagy hosszanti irányú símitásával stimulálhatjuk. Leginkább kézzel végzett művelet de tompa fából vagy fémből készült masszírozó eszközzel is megtehetjük. Uyganazokat a pontokat érintjük mint akupunktura során, csupán tűszúrás nélkül.

Az akupresszura egy 100%-ig természetes gyógymód és nincsen semmiféle mellékhatása. Magunk is könnyedén elsajátíthatjuk az alapfogásokat és alkalmazhatjuk tüneteink enyhitésére. Az akupresszura kivállóan alkalmas álmatlanság, mozgásszervi panaszok, emésztőszervi problémák vagy keringési zavarok alkalmazására.

A lábon végzett akupresszura azon alapszik hogy a különböző idegek és idegzónák a talpban végződnek. Ezek a zónk körbeveszik valamennyi létfontsságú szervünket és végighúzodnak a lábunktól a fejtetőnkig. Így ha valamelyik ponton menyomjuk lábunkat akkor ezeken a csatornákon keresztül, tesünk annak megfelelő pontjába küldünk energiát. A fájdalmas vagy érzékeny pontok utalnak arra hogy testünk mely területei igényli hogy energiát kapjon.

Az alábbi képen láthatjuk talpunk akupresszurás 'térképét'.

A bejegyzés trackback címe:

https://organikusviselet.blog.hu/api/trackback/id/tr303125110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása